Ebooks descargar rapidshare HISTORIA DE LA

HISTORIA DE LA INFERMERIA EN EL CONTEXT DE L ESPAI EUROPEU D EDUC ACIO SUPERIOR de LIDIA FERNANDEZ DONAIRE

Ebooks descargar rapidshare HISTORIA DE LA INFERMERIA EN EL CONTEXT DE L ESPAI EUROPEU D EDUC ACIO SUPERIOR  de LIDIA FERNANDEZ DONAIRE (Literatura española)

Descargar HISTORIA DE LA INFERMERIA EN EL CONTEXT DE L ESPAI EUROPEU D EDUC ACIO SUPERIOR PDF


Ficha técnica

  • HISTORIA DE LA INFERMERIA EN EL CONTEXT DE L ESPAI EUROPEU D EDUC ACIO SUPERIOR
  • LIDIA FERNANDEZ DONAIRE
  • Número de páginas: 74
  • Idioma: CATALÁN
  • Formatos: Pdf, ePub, MOBI, FB2
  • ISBN: 9788449024979
  • Editorial: UNIVERSITAT AUTONOMA DE BARCELONA
  • Año de edición: 2007

Descargar eBook gratisEbooks descargar rapidshare HISTORIA DE LA INFERMERIA EN EL CONTEXT DE L ESPAI EUROPEU D EDUC ACIO SUPERIOR de LIDIA FERNANDEZ DONAIRE (Literatura española)

Overview

El llibre que es presenta està basat en l’experiència viscuda durant el procés de transformació de l’assignatura Història de la Infermeria i Fonts Documentals emmarcat en el projecte per adaptar les titulacions de la Universitat Autònoma de Barcelona a les directrius europees i vol servir de punt de referència per a aquells docents que s’enfronten a la difícil tasca de reconvertir una assignatura segons les noves exigències de l’Espai Europeu d’Educació Superior.

El document mostra com es va desenvolupar el disseny de la matèria partint del perfil de competències de la Titulació d’Infermeria de l’Escola Gimbernat, així com també la seva aplicació prenent com a base l’European Credits Transfer System (ECTS). Al final del llibre s’incorpora un apartat de conclusions extretes a partir de la percepció de la professora i dels mateixos estudiants pel que fa al nou plantejament didàctic.

Lidia Fernández i Donaire és diplomada en Infermeria per la Universitat Autònoma de Barcelona. Des de l’any 1998 és professora titular de les assignatures Fonaments d’Infermeria i Història de la Infermeria i Fonts Documentals a l’Escola Universitària d’Infermeria i de Fisioteràpia «Gimbernat». És membre del Grup FEBE per la consolidació, l’estudi i la investigació de la història de la infermeria de Catalunya, Andorra i les illes Balears.

Actualment desenvolupa la seva tasca docent seguint les línies pedagògiques que marca la convergència europea dins el Pla Pilot del Departament d’Educació i Universitats de la Generalitat de Catalunya.

PUBLICACIONES SIMILARES: Descargar libros gratis para ipod touch The Little Book of Light Codes: Healing Symbols for Life Transformation 9781948787956 pdf, Download of e books Manana tendremos otros nombres. (Premio Alfaguara 2019) / Tomorrow We Will Have Other Names by Patricio Pron 9781644730027 download pdf, Free audiobook download kindle Tom Clancy Code of Honor download pdf, Ebooks format pdf gratuit téléchargement Ex-Arm T05 in French 9782413026075 par Hirock here, Best books download ipad The Art of Simple Living: 100 Daily Practices from a Japanese Zen Monk for a Lifetime of Calm and Joy 9780143134046 CHM PDB FB2 by Shunmyo Masuno, Harriet Lee-Merrion download pdf, Download new books free Twice in a Blue Moon read pdf,

0コメント

  • 1000 / 1000